Galilea.153 es presenta en societat

El dijous 12 d’abril es va fer la presentació en societat de Galilea.153. Fou a la sala Abat Safont de la parròquia de Sant Pau del Camp, de Barcelona.
La presentació pròpiament dita va anar a càrrec de Josep M. Romaguera, president del CPL, que va posar l’èmfasi en l’aposta decidida del Centre per apropar al laïcat la litúrgia «com a experiència d’encontre entre Déu i nosaltres» i transmetre «una litúrgia viva per a una Església viva», i de M. Àngels Termes, directora de Galilea.153, que va subratllar la voluntat de la revista d’unir dos aspectes bàsics de l’experiència creient: celebració i vida.
Seguidament Maria del Mar Albajar, abadessa de Sant Benet de Montserrat, ens va oferir la seva reflexió sobre la litúrgia com a relació transformadora entre Déu i nosaltres.
Entre les intervencions, Maria Escalas ens va delectar amb petites peces musicals interpretades amb l’oboè. Ella també va ser l’encarregada de conduir-nos amb la seva música vers la bonica església romànica de Sant Pau passant per l’entranyable claustre.
A l’església vam tenir uns moments de pregària a l’entorn del text de l’aparició del ressuscitat de Joan 21 i de la pregària «Aneu a Galilea!» que va fer Manolo Juárez per al número 1. Maria Escalas també va acompanyar la pregària amb l’orgue i Cori Casanova en va dirigir els cants.
Finalment, en una altra mena de litúrgia, vam tornar a la sala Abat Safont on els assistents ens vam poder saludar i xerrar una estona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *